aanbouwwerktuigen van Humus, Pöttinger en Bartholet

Er zijn vele aanbouwwerktuigen leverbaar voor de Aebi machines. Vanuit de Aebi fabriek in Zwitserland kunnen we alle producten uit het assortiment leveren. Daarnaast levert Mars Machines een aanbouwwerktuigen van een aantal huismerken en zijn er altijd werktuigen die we desgewenst op maat kunnen leveren voor Aebi machines.

Onze huismerken zijn onder meer: Humus (klepelmaaiers), Pöttinger (schijvenmaaiers) en Bartholet (Brandhooiers).

Humus Klepelmaaiers

De Humus klepelmaaiers worden geproduceerd in Duitsland. Mars Machines doet al jaren zaken met deze fabrikant. De degelijke en betrouwbare producten van dit merk sluiten uitstekend aan op ons leveringsprogramma.

Humus heeft een breed leveringsprogramma op gebied van maaitechniek, maar in Nederland zijn de frontklepelmaaiers onze grootste afzetmarkt. Deze klepelmaaiers staan bekend om hun lichte, maar degelijke bouwwijze, uitwisselbare messen van de (klepel)hamer en het uitstekende maaibeeld.

Klik hieronder op 1 van de buttons om naar de website van Humus te gaan voor meer informatie.


Pöttinger Schijvenmaaiers

Pöttinger is een Oostenrijkse fabrikant met een uitgebreid assortiment op gebied van machines in de maai- en oogsttechniek. Mars Machines levert Pöttinger Novaalpine en Novadisc frontschijvenmaaiers. Deze schijvenmaaiers kenmerken zich door de compacte aanbouw die zeer geschikt is voor de Aebi Terratrac. De schijvenmaaiers zijn standaard voorzien van aanrijbeveiliging en kantelmechaniek voor het optimaal volgen van de landschapscontouren. 


Bartholet Bandheuer

Bartholet is een Zwitserse producent van bandhooiers. Eén van de belangrijkste kenmerken is dat de Bartholet bandhooiers zowel met 2 riemen/banden als met 4 riemen/banden geleverd kunnen worden, voor een nog optimalere krachtverdeling geleverd. Tevens zijn de bandhooiers leverbaar in een mechanische (aftakas) en in een hydraulische (hydromotor) uitvoering.