Aebi Terratrac (TT-serie)

De Aebi Terratrac – behoort tot de absolute wereldtop op hellend terrein. 

Terratracs zijn veelzijdige werktuigdragers, voor gebruik op (steile) hellingen. Dankzij het lichte, brede ontwerp met een laag zwaartepunt en Terra-banden, komen de modellen uit de Terratrac-serie volledig tot hun recht op hellend terrein. Dankzij hun minimale bodemdruk is er nagenoeg geen bodem/ondergrond beschadiging. Terratrac-modellen worden geleverd van 50 tot 109 pk.

Voor onderhoudswerkzaamheden in de groenvoorziening of gedurende de winter zijn talrijke voor- of achter aanbouwwerktuigen beschikbaar. Hierdoor is de Aebi Terratrac het hele jaar door inzetbaar. Zo kunnen er bijvoorbeeld een schijf-, cirkel- of klepelmaaier, bandhark, voorlader, sneeuwploeg of sneeuwfrees aan Terratrac worden gemonteerd. De gebruiksmogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Slimme investering

Geavanceerde technologie en multifunctionele inzetbaarheid zorgen ervoor dat de Aebi Terratrac 365 dagen per jaar bruikbaar is. Een veelzijdige alleskunner van Zwitserse kwaliteit!


Aebi transporter-werktuigendragers – Engels

Voor meer informatie of de specificaties verwijzen wij u graag door naar de website van Aebi. Klik op onderstaande links om naar de Engelstalige website te gaan.

Aebi transporter-werktuigendragers – Duits

Voor meer informatie of de specificaties verwijzen wij u graag door naar de website van Aebi. Klik op onderstaande links om naar de Duitstalige website te gaan.